Ajoneuvot ja pysäköinti

Siirtolapuutarha on puistoalue, jossa moottoriajoneuvoilla ajo on kielletty. Kaupunki on myöntänyt oikeuden pysäköidä puistoalueella vain kerhotalon viereisellä pysäköintipaikalla. 

Moottoriajoneuvoilla ajo alueella

Moottoriajoneuvolla saa ajaa poluilla vain huolto-, sairas- ja invalidiajoja enintään nopeudella 10 km/h. Huoltoajossa polulle saa pysähtyä, kunhan jättää polun käyttäjille tilaa ohittaa ajoneuvo. Nopeusrajoitus koskee myös mopoja ja polkupyöriä.

Mökkiläisten on huomioitava, että teitä ei saa tukkia remonttien tekijöiden autoilla, vaan autot on siirrettävä pysäköintipaikalle. Suurissa rakennushankkeissa, jotka tehdään kesäkauden ulkopuolella, on kuljetuksista ja tavaroiden säilytyksestä ja lastaamisesta sovittava rakennustoimikunnan kanssa samalla, kun rakennuslupa haetaan.

Tilaukset ja kuljetukset

Jos tilaat ruokaa alueelle tee tilaus portille ja nouda sieltä. Invakuljetusten tilaaminen mökille on sallittu, mutta muista kertoa nopeusrajoituksesta tilauksen yhteydessä. 

Pysäköintialue

Pääportin sisäpuolella oleva autojen paikoitusalue kuuluu vain mökkipalstojen vuokraajille (yksi/mökki). Muita paikoitusalueita puutarha-alueella ei ole. Peräkärryjen ja asuntoautojen parkkeeraus on kielletty, paikat on tarkoitettu henkilöautoille. Vierailijat voivat käyttää alueen ulkopuolella, Myllypellontien päässä olevia maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Määräysten vastaiseen pysäköintiin puututaan.

Pysäköintilaput otettiin käyttöön toukokuussa 2021. Kaikkien mökkiläisten tulee pitää lappu näkyvillä  parkkeeratessaan alueen paikoitusalueelle.

.

Liikennemerkit ojennukseen.

Maitokärryt

Yhdistyksellä on maitokärryt, joilla voi viedä tavaroita parkkipaikalta mökille. Kärryt säilytetään roskakatoksessa ja ne palautetaan sinne heti käytön jälkeen.