Osoitteenmuutokset ja posti

Osoitteenmuutokset tulee ilmoittaa
1. Sähköpostilla info@ospy.fi osoitteeseen 
2. Siirtolapuutarhalehden jakeluun tällä lomakkeella Siirtolapuutarha-lehden osoitteenmuutos Survey (surveymonkey.com)

Lisäksi muutathan osoitteesi omiin tietoihisi jäsensivun rekisteriin. Löydät tietosi kirjautumisen jälkeen oikeasta yläkulmasta (klikkaa omaa nimeäsi).


Postijakelu alueella
Suurin osa yhdistyksen tiedotteista jaellaan sähköpostilla, jäsensivuilla, suljetussa Facebook-ryhmässä sekä kesäkautena ilmoitustaululla. 

Mökillä on kuitenkin oltava postilaatikko ja se tulee sijoittaa portin viereen. Mm. kesätiedote jaellaan edelleen paperisena, ja myös palstakatselmuksen käyntiraportti jaetaan mökin postilaatikkoon.

Hallitukselle viestit tulevat perille sähköpostiosoitteella info@ospy.fi. Kesäaikana voit myös tuoda paperipostia kerhotalon päädyssä olevaan postilaatikkoon. Sähköposti tavoittaa aina kuitenkin paremmin ja nopeammin, joten suosi sitä mahdollisuuksien mukaan. Huomioithan, että nimettömänä jätettyjä viestejä ei huomoida, joten paperipostiin kannattaa jättää omat yhteystiedot.

Päätien ilmoitustaulun luona on postilaatikko, johon posti jakaa kesäajaksi koti­osoitteesta käännetyn postin.

Myös Helsingin Sanomat jaetaan yhteiseen posti­laatikkoon. Nämä tulevat isompaan muoviseen laatikkoon. Laatiikko on pääportin luona olevan sähkökeskuksen vierustalla. Aiemmin (vuoteen 2023 asti) Helsingin Sanomat jaeltiin mökkien postilaatikkoihin 1.6. - 31.8. välillä, mutta vuonna 2023 Posti luopui tästä palvelusta.