Ulkoviljelypalstat

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata pelkästään viljelyyn tarkoitettuja viljelypalstoja alueen pääradan puoleisella reuna-alueella. 

Yhdistyksen tehtävänä on valvoa, että viljelypalstojen vuokraajat noudattavat palstan hoito-ohjeita. Yhdistys on velvoitettu puuttumaan hoito-ohjeiden laiminlyöntiin ja tarvittaessa antaa viljelijöille kehotuksia havaittujen laiminlyöntien ja puutteiden korjaamiseksi. Kehotuksen noudattamatta jättäminen johtaa viljelypalstan menettämiseen. 

Viljelypalstalla tulee suorittaa tarvittavat hoitotoimenpiteet  vuosittain juhannuksen mennessä. Katso hoito-ohjeet. Palstalaisten vastuulle kuuluu myös siistiä palstojen väliin jäävät alueet asianmukaiseen kuntoon. Palstat tarkistetaan vuosittain juhannuksen jälkeen. Hoitokehoituksen saaneilla vuokraajilla on 2 viikkoa aikaa hoitaa palsta asianmukaiseen kuntoon, jonka jälkeen hoitamattomat palstat luovutetaan edelleen vuokrattavaksi ja vuokrasopimus mitätöityy.

Hoidettujen viljelypalstojen vuokrasopimukset jatkuvat toistaiseksi voimassa olevina. Jäsen/mökki voi vuokrata enintään 2 viljelypalstaa. Jos luovut palstastasi tai haluat vuokrata sellaisen, ota yhteyttä info@ospy.fi. Vuosivuokra 15 e sisältää veden. Huomaa, että ulkopalsta ei siirry mökin mukana uudelle omistajalle.

Hoito-ohjeet koskevat myös Akileijapolun mökkipalstojen jatkeena olevia lisäpalstoja.