Mökkien myynti- ja ostoilmoitukset

Yhdistyksellä ei ole varsinaista mökkienvälitystoimintaa, mutta jättämällä ostoilmoituksesi tähän, näkevät myyntiä suunnittelevat jäsenemme ilmoituksesi ja voivat olla yhteydessä.

Kun yhdistyksen jäsen laittaa mökin myyntiin, päivitämme tiedon tähän, mikäli tieto hallitukselle toimitetaan.

Varmista myös, että saat myyjältä yhdistyksen palstavuokran siirtopaperin kaupanteon yhteydessä, sekä avaimen kerhotaloon.


Myynnissä: 

Ei myytäviä mökkejä tällä hetkelläOstetaan: (päivitetty 11.8.2022)

Halutaan ostaa siirtolapuutarhamökki Oulunkylän siirtolapuutarhalta Vilhon (4) ja Loviisan (8 kk) sekä vanhempiensa kesäpaikaksi. Marjapensaat ja hedelmäpuut, hoidetut istutukset sekä mahdollisuus viljellä hyötykasveja kiinnostavat erityisesti, sekä sen opettaminen lapsille, mistä ruoka tulee. Mielellään hyväkuntoinen tai korkeintaan maltillista remonttia vaativa mökki. 

Ystävällisesti tervehtien, Jenni & Matti p. 050 322 1420

*****************************

Olen kiinnostunut ostamaan siirtolapuutarhamökin. Mielellään hyvä kuntoinen tai vain pienehköä remonttia vaativa. Marjapensaat pihalla suuri plussa! Nopeat kaupat onnistuvat. Otahan yhteyttä, jos sinulla myynnissä minun tuleva kesäparatiisini. 

Yhteydenotot: 

Minna Aho
Puh . 0505769715 (myös whatsapp viestit)
Email: minnamaria.aho@gmail.com 

***********************

Tervehdys, haluaisin ostaa siirtolapuutarhamökin. Kaiken kuntoiset kiinnostaa. Jos olet myymässä mökkisi, olethan yhteydessä minuun. Kiitokset.
leena.lahdenranta@helsinki.fi  / +358504637990