Mökkien myynti- ja ostoilmoitukset

Yhdistyksellä ei ole varsinaista mökkienvälitystoimintaa, mutta jättämällä ostoilmoituksesi tähän, näkevät myyntiä suunnittelevat jäsenemme ilmoituksesi ja voivat olla yhteydessä.

Kevään - 21 aikana joitain mökkejä on luultavasti tulossa myyntiin, päivitämme tiedon tähän, jos hallitukselle info toimitetaan.

Muistathan tarkistaa ja sopia mökin kerhotalomaksusta (3200€) osto- ja myyntitilanteessa. Varmista myös, että saat myyjältä yhdistyksen palstavuokran siirtopaperin kaupanteon yhteydessä.

Myynnissä: (päivitetty 8.4.2021)

Myydään hyvän kokoinen ja hyvässä kunnossa oleva Oulunkylän siirtolapuutarhamökki, osoite Iirispolku 31.

Tarkemmat tiedot soittamalla puh. 041-5267571 (arkisin klo 16 jälkeen) Raimo

*************************************

Mökki Iirispolku 33. Ulkolaudoitus ja maalaus uusittu joitain vuosia sitten, muuten alkuperäiskuntoinen. Eeva Kantakoski, puh: 040 5737526.

**********************************

Ostetaan: (päivitetty 24.3.2021)

Ostetaan Siirtolapuutarhamökki, voi olla huonokuntoinenkin. Mikäli olet luopumassa mökistäsi ota yhteys:
Tuula 045 2625620 tai tuulalang@gmail.com

********************

Olen kiinnostunut ostamaan mökin alueelta. Otathan yhteyttä: Hanna-Riina / 044-0443641

**********************

Ostetaan siirtolapuutarhamökki. Kaiken kuntoiset huomioidaan.
Otathan yhteyttä: johanna.lampinen@elisanet.fi, puh. 040 526 6707.

***********************

Tervehdys, haluaisin ostaa siirtolapuutarhamökin. Kaiken kuntoiset kiinnostaa. Jos olet myymässä mökkisi, olethan yhteydessä minuun. Kiitokset.
leena.lahdenranta@helsinki.fi  / +358504637990

************************

Ostetaan siirtolapuutarhamökki. Kaikenkuntoiset huomioidaan. Rahoitus mökkiin on olemassa, joten nopeatkin kaupat onnistuu.

T. Olli ja Marja / 0407216821

************************

Halutaan ostaa siirtolapuutarhamökki. Huomioimme kaikenkuntoiset mökit. Kaupat onnistuvat nopeasti, kun sopiva mökki löytyy. Ota yhteyttä: Anne p.0405225 135, danne@gmx.net

*************************

Hei! Olen jo pikkutyttönä käynyt Oulunkylän siirtolapuutarhalla isotätini mökillä Bellispolulla. Nyt haluaisin itse ostaa mökin, jossa voisin viettää aikaa lasteni ja lapsenlasteni kanssa.

Jos olet aikeissa myydä mökkisi, ota yhteyttä!
Ystävällisin terveisin,
Varpu Nousiainen, nvarpu@gmail.com, 0503691902