Mökkien myynti- ja ostoilmoitukset

Yhdistyksellä ei ole varsinaista mökkienvälitystoimintaa, mutta jättämällä ostoilmoituksesi tähän, näkevät myyntiä suunnittelevat jäsenemme ilmoituksesi ja voivat olla yhteydessä.

Kun yhdistyksen jäsen laittaa mökin myyntiin, päivitämme tiedon tähän, mikäli tieto hallitukselle toimitetaan.

Kerhotalo on valmis, eikä siihen liittyviä maksuja peritä enää 1.9.2021 jälkeen. Lopullinen mökkikohtainen osuus oli 2760€.

Varmista myös, että saat myyjältä yhdistyksen palstavuokran siirtopaperin kaupanteon yhteydessä.

Myynnissä: (päivitetty 30.8.2021)

Mökki Iirispolku 33. Ulkolaudoitus ja maalaus uusittu joitain vuosia sitten, muuten alkuperäiskuntoinen. Eeva Kantakoski, puh: 040 5737526.

Ostetaan: (päivitetty 28.7.2021)

Tervehdys, haluaisin ostaa siirtolapuutarhamökin. Kaiken kuntoiset kiinnostaa. Jos olet myymässä mökkisi, olethan yhteydessä minuun. Kiitokset.
leena.lahdenranta@helsinki.fi  / +358504637990

************************

Ostetaan siirtolapuutarhamökki. Kaikenkuntoiset huomioidaan. Rahoitus mökkiin on olemassa, joten nopeatkin kaupat onnistuu.

T. Olli ja Marja / 0407216821

************************

Halutaan ostaa siirtolapuutarhamökki. Huomioimme kaikenkuntoiset mökit. Kaupat onnistuvat nopeasti, kun sopiva mökki löytyy. Ota yhteyttä: Anne p.0405225 135, danne@gmx.net

*************************

Hei! Olen jo pikkutyttönä käynyt Oulunkylän siirtolapuutarhalla isotätini mökillä Bellispolulla. Nyt haluaisin itse ostaa mökin, jossa voisin viettää aikaa lasteni ja lapsenlasteni kanssa.

Jos olet aikeissa myydä mökkisi, ota yhteyttä!
Ystävällisin terveisin,
Varpu Nousiainen, nvarpu@gmail.com, 0503691902