Sauna

Yhdistyksen sauna sijaitsee Vantaanjoen rannassa. Laiturilta voi pulahtaa uimaan. Saunarannan lisäksi yhdistyksellä on toinen laituri risupaikan kohdalla rannassa.

Sauna-ajat vuonna 2023

Sauna lämpiää ensimmäisen kerran lauantaina 6.5. Vuorot ovat seuraavat

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Touko- ja syyskuu / saunavuorot vain lauantaisin
- Naiset klo 17:00 - 18:30
- Miehet klo 18:30 - 20:00

Kesä-, heinä- ja elokuu / saunavuorot keskiviikkoisin ja lauantaisin
- Keskiviikko: Miehet klo 17-19 / Naiset klo 19-21
- Lauantai: Naiset klo 17-19 / Miehet klo 19-21


Saunamaksut vuonna 2023

Kausimaksu on 70 € ja maksetaan yhdistyksen tilille. Kausimaksulla voi saunoa koko kesän.  Yhdistyksen tilinro: FI23 1347 3000 2514 58. Viitekenttään  SAUNA / mökin numero, nimi.

Kertamaksu saunan lippaaseen tai MobilePayllä numeroon 88740. 

  • Aikuiset 5€/kerta
  • Lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi
  • Kausimaksu 70 €/vuosi

Suosittelemme mökkiläisiä suorittamaan talkootyön myös saunan lämmityksellä ja siivouksella kolmena eri päivänä. Yksi lämmitys-pesu kerta on kaksi tuntia talkootyötä.  Saunalle tulee lista,  jonne voi käydä merkkaamassa saunapäivänä sopivan päivän. Saunatoimikunnan jäsenillä on vastuuviikot, joten heihin voi olla myös yhteydessä. 

Sauna lämmitetään talkootyönä koko kesän ajan. Mikäli haluat tehdä talkootyön saunan lämmityksen ja siivouksen merkeissä, ota yhteys saunatoimikuntaan. Lämmitys- ja huolto-ohjeet ovat saunan ilmoitustaululla.

Tilaussauna

Saunailtoina voi varata koko saunan omaan käyttöön normaalien vuorojen jälkeen 30 €/tunti, muina aikoina 150 €, maksimi 3 tuntia. Tilaussaunat varataan saunatoimikunnan vastuuhenkilöltä.

Saunatoimikunta

Kaikissa saunaan liittyvissä asioissa voit kääntyä saunatoimikunnan puoleen. Yhteyshenkilöt ovat Olli Koivuniemi (olli.koivuniemi@hotmail.com) ja Juhani Eronen (exec@iki.fi).

Saunatoimikunnalla on oikeus käyttää saunaa toimikunnan oman saunaillan järjestämiseen sekä naisille että miehille 2 kertaa kauden aikana. Saunatoimikunta huolehtii itse lämmityksestä ja siivouksesta. Ajankohdat on ilmoitettava hallitukselle etukäteen.