Yhdistyksen perimät maksut

Yhdistyksen vuosikokous vahvistaa  kuluvan vuoden

• toimintasuunnitelman,
  • tulo- ja menoarvion sekä
  • liittymis-, jäsen- ja kannatusjäsenmaksut sekä vuokrat ja mahdolliset lisäkustannukset (mm. huolto/akuutit korjauskulut)

Palstavuokra kesäkuussa

Palstan vuosivuokran laskutapa on vuokrasopimuksen ensimmäisessä pykälässä. Palstavuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin.

Kunkin kalenterivuoden vuosivuokra perustuu edellisen kalenterivuoden keskimääräiseen elinkustannusindeksiin. Tilastokeskus julkaisee kalenterivuoden alkupuolella edellisen vuoden indeksin, jonka perusteella vuokra voidaan laskea.

Viljelijät saavat tiedon neliövuokrasta vuosikokousmateriaalin mukana.

Erillisten viljelypalstojen vuosivuokrasta päättää yhdistyksen vuosikokous. Maksut peritään samalla laskulla mökkipalstan vuosivuokran kanssa.

Lisäpalstan vuosivuokra on 15 euroa.

Toimintamaksu heinäkuussa

Toimintamaksu laskutetaan heinäkuussa. Se koostuu seuraavista eristä:

• jäsenmaksut (Oulunkylän Siirtolapuutarhayhdistys, Helsingin Siirtolapuutarhojen Aluejärjestö ja Suomen Siirtolapuutarhaliitto)
  • alueen hoito- ja kunnossapitomaksu
  • sähkön perusmaksu
  • vesimaksu
  • jätehuolto (ml. jätevedet ja risut)
  • suihkujen käyttömaksu suihkun avaimen lunastaneille

Syyskuussa sähkö + muuta

Syyskuussa laskutetaan sähkö, ostot yhdistykseltä ja maksu kerhotalon korjausrahastoon:

• sähkö mökin kulutuksen mukaan
  • hiekka ja sepeli